geoRG77
|
Zaslal: so únor 12, 2005 10:59 pm Předmět: geoRG77 vs. Lobo HS + xBar skin |
|
|
Upravil jsem HS, který vytvořil Lobo (přidal jsem operátora, budík a trochu změnil barvy).
Funguje jen ve WM2003. Ten nový budík HI Alarm je hodně v klidu...
Download: zde
Naposledy upravil geoRG77 dne so září 10, 2005 4:48 pm, celkově upraveno 3 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xaxaxa
|
Zaslal: ne únor 13, 2005 1:42 am Předmět: |
|
|
| Celkem jednoduchej a je tam vse co ma,to mam rad:) ale chci se zeptat nevite kde se da prepsat to : no upcoming appointments?Asi to pujde v registrech,ale zatim hledam marne...chtel bych to prepsat do cestiny,nebo smazat a dat jen mezeru,aby kdyz nejsou zadne schuzky tam nebylo nic.Tohle me trochu otravuje. Predem diky za radu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
p.a.Ť.o
|
Zaslal: po únor 14, 2005 3:31 pm Předmět: |
|
|
| xaxaxa napsal: | | Celkem jednoduchej a je tam vse co ma,to mam rad:) ale chci se zeptat nevite kde se da prepsat to : no upcoming appointments?Asi to pujde v registrech,ale zatim hledam marne...chtel bych to prepsat do cestiny,nebo smazat a dat jen mezeru,aby kdyz nejsou zadne schuzky tam nebylo nic.Tohle me trochu otravuje. Predem diky za radu. |
Nejde :-( _________________ Každý den něco pěkného končí a něco ještě pěknějšího začíná
+ 22.9.2005 MPx200
+ 23.9.2006 MDA Compact
* .2007 MDA Pro |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
geoRG77
|
Zaslal: po únor 14, 2005 10:15 pm Předmět: |
|
|
| p.a.Ť.o napsal: | | xaxaxa napsal: | | Celkem jednoduchej a je tam vse co ma,to mam rad:) ale chci se zeptat nevite kde se da prepsat to : no upcoming appointments?Asi to pujde v registrech,ale zatim hledam marne...chtel bych to prepsat do cestiny,nebo smazat a dat jen mezeru,aby kdyz nejsou zadne schuzky tam nebylo nic.Tohle me trochu otravuje. Predem diky za radu. |
Nejde :-( |
Ale půjde to s moji novou češtinou, viz WM2003...
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hendrix
Založen: 11. 02. 2005 Příspěvky: 44 Bydliště: Police nad Metují
|
Zaslal: st únor 16, 2005 2:29 pm Předmět: |
|
|
| Hele, trápím se s tím už den sám,ale doteďka jsem nepřišel na to jak mám přiřadit ty zástupce. Mám tam jen červený otazníky. :( To musím jako někde v registrech? Napíšete mi kde? Please,please. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lobo
Založen: 07. 12. 2004 Příspěvky: 109 Bydliště: Slavkov u Brna
|
Zaslal: st únor 16, 2005 3:06 pm Předmět: |
|
|
| hendrix napsal: | | Hele, trápím se s tím už den sám,ale doteďka jsem nepřišel na to jak mám přiřadit ty zástupce. Mám tam jen červený otazníky. :( To musím jako někde v registrech? Napíšete mi kde? Please,please. |
Musíš si to upravit přímo v tom *.xml. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hendrix
|
Zaslal: st únor 16, 2005 4:39 pm Předmět: |
|
|
| Lobo napsal: | | hendrix napsal: | | Hele, trápím se s tím už den sám,ale doteďka jsem nepřišel na to jak mám přiřadit ty zástupce. Mám tam jen červený otazníky. :( To musím jako někde v registrech? Napíšete mi kde? Please,please. |
Musíš si to upravit přímo v tom *.xml. |
A v čem si mám ten .xml otevřít pro editaci ?
(sorry za lamerský otázky, začínám no )
No, hele. Už to asi mám. Přetáhl jsem ten xml do kompu, votevřel (v IE6- nevím proč, když používám mozzilu ) kliknu otevřít zdrojový kód, nebo kód stránky-já už nevím a votevřel se mě texťák, kde to můžu asi editovat, že jo. Jenže je tam na mě toho trochu moc. Mohl by mě někdo napsat alespoň jeden příklad? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lobo
|
Zaslal: st únor 16, 2005 7:34 pm Předmět: |
|
|
Mrkni na tuto adresu:
http://mpx200.site.cz/
Tam klikni vlevo na PLUGINY a potom klikni na PŘÍKLAD - OPENAIR >>>
Tam to máš pěkně vysvětlený. Nastavení těch ikonek (zástupců) hledej pod názvem --- pro definování pluginu RJ shortcuts --- v tom popisu souboru *.xlm. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hendrix
|
Zaslal: st únor 16, 2005 11:47 pm Předmět: |
|
|
Díky, díky,díky. Funguje to Jsem programátor, hurá
A hele, nešlo by tam něják přidat ještě jednu řadu zástupců? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lobo
|
Zaslal: čt únor 17, 2005 7:24 am Předmět: |
|
|
| hendrix napsal: | Díky, díky,díky. Funguje to Jsem programátor, hurá
A hele, nešlo by tam něják přidat ještě jednu řadu zástupců? |
Stačí tam dát ten plugin ještě jednou a definovat cestu k jiným programům. Dokonce to jde nějak propojit. Řeší se to tady:
http://mpx200.e-vision.cz/forum/viewtopic.php?t=1168 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Reneeee
|
Zaslal: so únor 19, 2005 7:27 pm Předmět: |
|
|
Vzal jsem si inspiraci s tohodle screenu ale nemůžu přijít na to jak se zabavit linek přes obrázek které oddělují jednotlivé pluginy. Poradí mi někdo? PLS _________________
MPx200, SD 1 GB Kingston, 1200 mAh, WM2003, programy v CZ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
White Dragon Moderátor

|
Zaslal: so únor 19, 2005 7:51 pm Předmět: |
|
|
| Reneeee napsal: | | Vzal jsem si inspiraci s tohodle screenu ale nemůžu přijít na to jak se zabavit linek přes obrázek které oddělují jednotlivé pluginy. Poradí mi někdo? PLS |
| kód: | <default font-face="nina" font-size="14" font-weight="bold" padding-left="4" padding-right="4" bgcolor="transparent" fgcolor="COLOR_HOMETEXT" padding-top="2" b-border-color="transparent" b-border-width="0">
<format state="selected" fgcolor="COLOR_HOMEHIGHLIGHTTEXT"/>
</default> |
OPRAVA: b-border-color="transparent" a mělo by to jít :D _________________ White Dragon, vlastní tlapou.
MPX200 WM2003+SD256MB+HS525
PDA už není
Naposledy upravil White Dragon dne so únor 19, 2005 11:09 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Reneeee
|
Zaslal: so únor 19, 2005 9:35 pm Předmět: |
|
|
| White Dragon napsal: | | Reneeee napsal: | | Vzal jsem si inspiraci s tohodle screenu ale nemůžu přijít na to jak se zabavit linek přes obrázek které oddělují jednotlivé pluginy. Poradí mi někdo? PLS |
| kód: | <default font-face="nina" font-size="14" font-weight="bold" padding-left="4" padding-right="4" bgcolor="transparent" fgcolor="COLOR_HOMETEXT" padding-top="2" b-border-color="transparent" b-border-width="0">
</default> |
bgcolor="transparent" a mělo by to jít :D |
Ale přesně tak to mám a ty pruhy tam jsou? Nemá se to změnit u jiného bgcolor= protože jich tam mám několik... _________________
MPx200, SD 1 GB Kingston, 1200 mAh, WM2003, programy v CZ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
p.a.Ť.o
|
Zaslal: so únor 19, 2005 10:18 pm Předmět: |
|
|
| Reneeee napsal: | | White Dragon napsal: | | Reneeee napsal: | | Vzal jsem si inspiraci s tohodle screenu ale nemůžu přijít na to jak se zabavit linek přes obrázek které oddělují jednotlivé pluginy. Poradí mi někdo? PLS |
</default> |
bgcolor="transparent" a mělo by to jít :D |
Ale přesně tak to mám a ty pruhy tam jsou? Nemá se to změnit u jiného bgcolor= protože jich tam mám několik... |
<default font-face="Nina" font-size="15" font-weight="bold" padding-left="3" padding-right="5" bgcolor="transparent" fgcolor="COLOR_HOMETEXT" padding-top="2" b-border-color="COLOR_HOMERULE" b-border-width="0">
<format state="selected" bgtext="#003B8F"/>
</default>
... tohle mám já a je to bez pruhů.. _________________ Každý den něco pěkného končí a něco ještě pěknějšího začíná
+ 22.9.2005 MPx200
+ 23.9.2006 MDA Compact
* .2007 MDA Pro |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
White Dragon Moderátor

|
Zaslal: so únor 19, 2005 11:03 pm Předmět: |
|
|
Omlouvám se - chybička se vloudí... Správně je b-border-color="transparent"...
bgcolor definuje barvu pozadí písma.
b-border-color definuje barvu ohraničení textu.
b-border-width devinuje šířku té čáry - možno pojistit i tímhle na hodnotu 0.
Jediné, co mi s tímhle pořád házelo lajnu na HS byl SMS/MAIL/MMS plugin u 2002. To se mi nepodařilo ostranit, asi to bylo někde přímo v tom pluginu. V 2003 to slape jak má. _________________ White Dragon, vlastní tlapou.
MPX200 WM2003+SD256MB+HS525
PDA už není |
|
| Návrat nahoru |
|
 |