|
Windows Mobile Smartphone a PDA Fórum Diskuzní forum pro uživatele Windows Mobile (Smartphone, MDA/PDA)
|
baywatch
|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 4:12 pm Předmět: nefunkčnost icq i qipu a ostatních podobných software |
|
|
| ahoj , prosím neporadil by mi někdo? Nainstaluji si jak QIP nebo ICQ a nepřihlásí mě to. Instalace OK spustím a naloguju se pod správným číslem i kódem a po stisknutí online to chvilku přemýšlí a pak napíše warning Can´t connect to login icq.com nebo can´t connect to a čísla jako IP adresa nebo tak. a to dělá u každého podobného programu. vždy mi to šlo ale teď jako by to bylo nějak nastavený, ale já nikdy nic nenastavoval a šlo to v pohodě. Číslo a heslo je sto pro správně, leda že klávesnicí ale těch mám asi 5 druhů a ani na jedny to taky nejde. :( pomůžete mi někdo? chtěl bych si psát mimo PC. díky moc Martin. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Haru Moderátor
|
Zaslal: pá prosinec 11, 2009 12:02 am Předmět: |
|
|
| blokovaný porty? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
baywatch
|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 3:53 pm Předmět: |
|
|
| a co s tím mám dělat? Martin Díky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Haru Moderátor
|
Zaslal: čt prosinec 17, 2009 11:49 am Předmět: |
|
|
| Podívat se do nastavení, jestli se nedaj změnit, příp. se zeptat operátora (ale stejně bude asi houby vědět), jestli ty stávající náhodou neblokujou. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|