Obsah fóra Windows Mobile Smartphone a PDA Fórum Windows Mobile Smartphone a PDA Fórum
Diskuzní forum pro uživatele Windows Mobile (Smartphone, MDA/PDA)

MNShop.cz - Vše pro váš mobilní svět

Problém s MPx220 (žádná síť - no service)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Windows Mobile Smartphone a PDA Fórum -> Windows Mobile 2003 SE
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Prince

PříspěvekZaslal: út září 30, 2008 10:54 pm    Předmět: Problém s MPx220 (žádná síť - no service) Odpovědět s citátem

Na mé MPx220, kterou jsem před krátkou dobou koupil od jednoho člověka nejdřívě síť normálně šla. Mohl jsem volat i posílat SMS. Byl na ni ROM 3.51 = asian. Po asi dvou dnech se ale objevil problém, síť už nechtěla naběhnout. Na displayi je "žádná síť". Našel jsem podobný problém na jednom foru a ten byl vyřešen tímto postupem :

kód:
2. Flash it with Cingular 1.43 firmwware get copy of PHM Registry editor probably can be another  and install it. Start it go to: HKEY_CURRENT_USER -> Control panel -> Phone -> Values -> SendCALLID ,and change value data from 0 to 1, then restart phone. After that go to "network settings" and change "Network selection" from "automat" to "manual" then restart again. That's all you should have working phone
Cingular ROM found for you here:

Tento postup jsem tedy přesně okopíroval a síť opravdu načetla, mám tedy ROM 1.43. Ale teď nejdou posílat SMS. Jde jen volat.

Chtěl bych zpátky AsianROM, nevíte co mám pro to udělat? Zkoušel jsem ten registr změnit i v Asianu a potom nastavit network setting na "manual". Ale píše to, že toto nastavení nelze uložit.

Jsem bezmocný Sad . Děkuji předem za všechny rady.
Mr.Freeman

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2009 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

UPDATE ROM

postup ako spravit update tu:

kód:
http://www.mobilnaut.cz/?a/158

a stiahnut ASIA rom si mozes tu:

verzia 3.53
kód:
https://thelookingglass.sslpowered.com/ROMS/ROMS/Asian_3_53.7z

skus to cele nahodit a malo by to ist... Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Windows Mobile Smartphone a PDA Fórum -> Windows Mobile 2003 SE Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Přejdi na: