Obsah fóra Windows Mobile Smartphone a PDA Fórum Windows Mobile Smartphone a PDA Fórum
Diskuzní forum pro uživatele Windows Mobile (Smartphone, MDA/PDA)

MNShop.cz - Vše pro váš mobilní svět

DULEZITE: Problem s DISPLEJEM Vyresen!

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Windows Mobile Smartphone a PDA Fórum -> FAQ a návody Smartphone
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Martas06

PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 6:05 pm    Předmět: DULEZITE: Problem s DISPLEJEM Vyresen! Odpovědět s citátem

Marne jsem si lamal hlavu,proc pri upgradu na WM2003 ci WM5,je tak mizerne zobrazovani na displeji.

U WM2003 behaji odshora dolu prouzky a displej v zavislosti co s founem delate snizuje ci zvysuje jas a kontrast...proste hruza.

U WM5 to same ale uz nebyly prouzky,nybrz cela spodni cast displeje poblikavala!!

Porad jsem nevedel co s tim...u originalni "BEN" Rom od motoroly,jsem se u zadne verze s necim podobnym nesetkal(jestli to nebude tim,ze se v nich nikdo krome vyrobce "nevrtal")

Duvod techto problemu je velice prosty,vsechny SUPERMOTO,POWERMOTO a MPxLAND-Original verze,maj nejak pozmeneny kmitocet CPU.

Nahral jsem asi nejlepsi verzi WM2003-ORIGINAL a spustil OMAP-CLOCK 0.2.Program ukazal frekvenci 132Mhz......snizil jsem ji na 120 nebo 100Mhz a ono blikani a jine neduhy byly razem VYRESENY!

Predem se "admini" omlouvam,jestli to tu jiz zde padlo...nic jsem nenasel Smile

Myslim ze je to celkem dulezita vec a v FAQ k OMAP-Clock se s chybnym zobrazovanim pri zmene frekvence,take pise(pry je to ale "kus od kusu")
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Windows Mobile Smartphone a PDA Fórum -> FAQ a návody Smartphone Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Přejdi na: