|
Windows Mobile Smartphone a PDA Fórum Diskuzní forum pro uživatele Windows Mobile (Smartphone, MDA/PDA)
|
Martas06
|
Zaslal: st srpen 30, 2006 6:05 pm Předmět: DULEZITE: Problem s DISPLEJEM Vyresen! |
|
|
Marne jsem si lamal hlavu,proc pri upgradu na WM2003 ci WM5,je tak mizerne zobrazovani na displeji.
U WM2003 behaji odshora dolu prouzky a displej v zavislosti co s founem delate snizuje ci zvysuje jas a kontrast...proste hruza.
U WM5 to same ale uz nebyly prouzky,nybrz cela spodni cast displeje poblikavala!!
Porad jsem nevedel co s tim...u originalni "BEN" Rom od motoroly,jsem se u zadne verze s necim podobnym nesetkal(jestli to nebude tim,ze se v nich nikdo krome vyrobce "nevrtal")
Duvod techto problemu je velice prosty,vsechny SUPERMOTO,POWERMOTO a MPxLAND-Original verze,maj nejak pozmeneny kmitocet CPU.
Nahral jsem asi nejlepsi verzi WM2003-ORIGINAL a spustil OMAP-CLOCK 0.2.Program ukazal frekvenci 132Mhz......snizil jsem ji na 120 nebo 100Mhz a ono blikani a jine neduhy byly razem VYRESENY!
Predem se "admini" omlouvam,jestli to tu jiz zde padlo...nic jsem nenasel
Myslim ze je to celkem dulezita vec a v FAQ k OMAP-Clock se s chybnym zobrazovanim pri zmene frekvence,take pise(pry je to ale "kus od kusu") |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|